Perspektiva

OM OSS

Vårt team

Vi som driver Perspektiva

Till varje individ och uppdrag knyts ett team av handplockade experter som tar olika perspektiv. Teamet har olika bakgrund och bred erfarenhet och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna till möjlighet för utveckling.

Karolina Lindström
Karolina Lindström

Karolina Lindström, VD

Jag vill göra skillnad!

Jag har hela mitt vuxna liv arbetat med människor i olika lägen och situationer. Människor vars livsöden har varit trasiga, människor i krissituationer, människor som har varit öppna för att ta emot stöd, människor som inte varit tillgängliga för att ta emot stöd, och möten där min roll har gjort skillnad. Genom att möta varje människa där hen kan bli mött, med nyfikenhet, lyhördhet, självkännedom och mod och så skapar vi möjligheter för varje människa att utvecklas.

Sona Babajan
Sona Babajan

Sona Babajan, Föreståndare, leg psykolog

Jag brinner för människomöten!

Min drivkraft är att möjliggöra förändring och liv där människor tidigare har fastnat. Jag brinner för människomöten och det transformativa i upplevelsen av att bli sedd och lyssnad till, oavsett om man är liten eller stor.

Judith Paillat
Judith Paillat

Judith Paillat, Kvalitets- och administrationsansvarig

Arbetsmiljö är min passion!

Jag brinner för långvariga relationer som får ta tid att etableras och som kan bära genom tiden. Jag är civilingenjör och har jobbat på Scania i 10 år inom motorutveckling och de senaste åren som chef. Att vara med under en människas eller en grupps utveckling är det roligaste jag vet. Att skapa en utvecklande och hållbar arbetsplats ingår i min vision om arbetsmiljö och kvalitetssäkring. I mina ögon så följer ett ansvar med varje relation man ingår och det är det som gör livet spännande och utvecklande. Att lyssna är nyckeln till mycket i livet.
Carl Landberg
Carl Landberg

Carl Landberg, Ekonomiansvarig, konsult

Struktur och vision!

Min passion är att visionera om framtiden, sätta struktur på vardagen och se det lilla i det stora.