Perspektiva

DET HÄR ÄR VI

Det här är Perspektiva

Med engagemang, nyfikenhet och öppenhet skapar vi möjligheter för små och stora, att utvecklas, känna hopp och göra verklighet av sina drömmar!

Vi på Perspektiva arbetar alltid efter individens och uppdragsgivarens behov. Vi har lång och bred erfarenhet av arbete med utredning, behandling och komplexa uppdrag.

Vi är övertygade om att flexibilitet, nyfikenhet, erfarenhet, kunskap och god kommunikation med både nätverk och socialtjänst, skapar ett meningsfullt samarbete. Genom detta samarbete kan hållbar förändring och färre sammanbrott i familjerna förverkligas.

Vi skräddarsyr uppdragen efter kundens behov. Vi är flexibla och har god tillgänglighet. Detta innebär att vi arbetar både dag, kväll och helg, samt finns även tillgängliga på en jourtelefon dygnet runt.

Perspektiva arbetar med ett stort nätverk av leg. psykologer, behandlingspedagoger och socionomer. Vi har tidigare arbetat med barnutredningar, anknytningsutredningar, kriminalvård, psykiatri, LSS, ungdomsvård, särskilda skolor, familjehemsvård, missbruksvård med mera. Vid behov av andra professioner, så tar vi in konsulter.

Vi erbjuder tjänster som:

  • Förmedling och handledning av familjehem
  • Psykologtjänster
  • Familjebehandling
  • Handledning för grupp & individ

Vi som driver Perspektiva

Till varje individ och uppdrag knyts ett team av handplockade experter som tar olika perspektiv. Teamet har olika bakgrund och bred erfarenhet och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna till möjlighet för utveckling.

karolina-lindström
karolina-lindström

Karolina Lindström, Verksamhetschef

Jag vill göra skillnad!

Jag har hela mitt vuxna liv arbetat med människor i olika lägen och situationer. Människor vars livsöden har varit trasiga, människor i krissituationer, människor som har varit öppna för att ta emot stöd, människor som inte varit tillgängliga för att ta emot stöd, och möten där min roll har gjort skillnad. Genom att möta varje människa där hen kan bli mött, med nyfikenhet, lyhördhet, självkännedom och mod och så skapar vi möjligheter för varje människa att utvecklas.

sona-babajan-01
sona-babajan-01

Sona Babajan, Föreståndare, leg psykolog

Jag brinner för människomöten!

Min drivkraft är att möjliggöra förändring och liv där människor tidigare har fastnat. Jag brinner för människomöten och det transformativa i upplevelsen av att bli sedd och lyssnad till, oavsett om man är liten eller stor.

Judith-Paillat-Admin-400x400
Judith-Paillat-Admin

Judith Paillat, Kvalitets- och administrationsansvarig

Arbetsmiljö är min passion!

Jag brinner för långvariga relationer som får ta tid att etableras och som kan bära genom tiden. Jag är civilingenjör och har jobbat på Scania i 10 år inom motorutveckling och de senaste åren som chef. Att vara med under en människas eller en grupps utveckling är det roligaste jag vet. Att skapa en utvecklande och hållbar arbetsplats ingår i min vision om arbetsmiljö och kvalitetssäkring.
I mina ögon så följer ett ansvar med varje relation man ingår och det är det som gör livet spännande och utvecklande. Att lyssna är nyckeln till mycket i livet.

Carl Landberg
Carl Landberg

Carl Landberg, Ekonomiansvarig, konsult

Struktur och vision!

Min passion är att visionera om framtiden, sätta struktur på vardagen och se det lilla i det stora.

Om företaget

Vi utgår från vårt kontor i Gnesta men har hela Sverige som arbetsplats.

Företaget ägs och drivs av Karolina Lindström och Sona Babajan som båda arbetar i verksamheten. Företaget grundades 2018, men dagens verksamhet startades under våren 2021 .

Vi tror på ett nära ledarskap och ett starkt teamarbete.

Ytterligare företagsfakta – klicka här.