Perspektiva

DET HÄR ÄR VI

Det här är Perspektiva

Med engagemang, nyfikenhet och öppenhet skapar vi möjligheter för varje individ, oavsett ålder, att utvecklas, drömma och göra verklighet av sina drömmar!

Vi på Perspektiva arbetar alltid efter barnens och uppdragsgivarens behov. Vi har lång och bred erfarenhet av arbete med utredning, behandling och komplexa uppdrag.

Vi är övertygade om att flexibilitet, nyfikenhet, erfarenhet, kunskap och god kommunikation med både nätverk och socialtjänst, skapar ett meningsfullt samarbete. Genom detta samarbete kan hållbar förändring och färre sammanbrott i familjerna förverkligas.

Vi skräddarsyr uppdragen efter kundens behov. Vi är flexibla och har god tillgänglighet. Detta innebär att vi arbetar både dag, kväll och helg, samt finns även tillgängliga på en jourtelefon dygnet runt.

Perspektiva arbetar med ett stort nätverk av leg. psykologer, behandlingspedagoger och socionomer. Vi har tidigare arbetat med barnutredningar, anknytningsutredningar, kriminalvård, psykiatri, LSS, ungdomsvård, särskilda skolor, familjehemsvård, missbruksvård med mera. Vid behov av andra professioner, så tar vi in konsulter.

Vi erbjuder tjänster som:

  • Förmedling och handledning av familjehem
  • Psykologtjänster
  • Familjebehandling
  • Handledning för grupp & individ

Vi som driver Perspektiva

Till varje individ och uppdrag knyts ett team av handplockade experter som tar olika perspektiv. Teamet har olika bakgrund och bred erfarenhet och tillsammans skapar vi de bästa förutsättningarna till möjlighet för utveckling.

karolina-lindström
karolina-lindström

Karolina Lindström, Verksamhetschef

Jag vill göra skillnad!

Jag har hela mitt vuxna liv arbetat med människor i olika lägen och situationer. Människor vars livsöden har varit trasiga, människor i krissituationer, människor som har varit öppna för att ta emot stöd, människor som inte varit tillgängliga för att ta emot stöd, och möten där min roll har gjort skillnad. Genom att möta varje människa där hen kan bli mött, med nyfikenhet, lyhördhet, självkännedom och mod och så skapar vi möjligheter för varje människa att utvecklas.

Sona-Babajan
Sona-Babajan

Sona Babajan, Föreståndare, leg psykolog

Jag brinner för människomöten!

Min drivkraft är att möjliggöra förändring och liv där människor tidigare har fastnat. Jag brinner för människomöten och det transformativa i upplevelsen av att bli sedd och lyssnad till, oavsett om man är liten eller stor.